Despre Midea


Corporația Midea este un gigant tehnologic din China, cu 14 uzine proprii în țară și 8 peste hotarele țării. Compania are peste 130 000 de angajați. Oficiul principal este situat în orașul Beijiao, provincia Guangdong.

Midea oferă o gamă variată de produse: aparate de uz casnic (tehnică pentru bucătărie, frigidere, mașini de spălat și diverse aparate mici), HVAC (aparate de aer condiționat pentru uz casnic, aparate de aer condiționat pentru uz comercial și industrial, tehnică de încălzire și ventilație), robotică și automatizare industrială (Kuka Group și Yaskawa joint venture). Midea tinde să îmbunătățească nivelul de trai, axându-se pe inovația tehnologică continuă.

 

 

Compania Midea, înființată în anul 1968 în Guangdong, China, a creat o platformă globală de peste 200 de filiale, dintre care peste 60 de filiale sunt situate peste hotare, și 12 unități strategice de afaceri și este acționar al KUKA Robotics (95% din acțiuni). În 2016 grupul Midea a fost inclus în lista Fortune Global 500. Midea este unul dintre cei mai mari producători de aparate de uz casnic din lume (producătorul numărul 1 în lume de cuptoare cu microunde și producătorul nr. 3 în lume de mașini de spălat vase) și are sute de milioane de clienți, clienți corporativi în diverse domenii, parteneri strategici în întreaga lume. Midea Corporation oferă producție OEM pentru numeroase mărci mondiale (Electrolux, Whirlpool, Zanussi, Candy și multe altele). În 1980 marca Midea a fost înregistrată oficial iar la ziua de astăzi tehnica Midea este vândută în peste 200 de țări din întreaga lume.
Vezi aici gama de produse Midea!

 

Departamentul de aparate de bucătărie Midea este o întreprindere modernă care reunește sectoarele: R&D (cercetare și dezvoltare), producție și comercializare (marketing). Astfel, departamentul de aparate de bucătărie al Midea a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de aparate electrice de bucătărie în lume.

La ziua de astăzi, în lume se vând anual peste 300 de milioane de unități de tehnică de uz casnic produse la uzinele corporației Midea.

 

 

Midea a încetat de mult timp să mai copieze cele mai bune modele ale liderilor din domeniu și produce propriile produse Hi-Tech. În plus, se acordă o atenție dosebită aspectului exterior al tehnicii produse. O serie de produse au fost distinse cu premii mondiale de prestigiu în domeniu, cum ar fi Red Dot Design Award și If Product Design Award.

 

Inovații Tehnologice

 

În anul 1985 Midea a intrat în grupul fondatorilor uzinei de producere a compresoarelor pentru aparate de aer condiționat, care inițial aparținea corporației japoneze Toshiba. Către anul 2010 Midea deține mai mult de jumătate din pachetul de acțiuni. În prezent uzina se numește GMCC (Guangdong Midea-Toshiba Compressor Corporation). Astfel mulți producători terți chiar indică că aparatele lor de aer condiționat au fost produse la uzinele GMCC.

 

 

La uzinele Midea se produc peste 100 de branduri OEM de aparate de aer condiționat. În paralel cu marca Midea, concernul produce și sisteme split și altă tehnică climatică sub propriul brand MDV.

Vezi aici gama noastră Midea!

Comanda un apel