E2SLT
E2SLT
E2SLT
E2SLT
E2SLT
Placa de sare Himalaya E2SLT

Nu a fost lasată nici o evaluare pentru acest produs

1.899 MDL
Disponibilitate:
Stoc
Stoc epuizat
Cod
902979823
Brand
Categorie

Descrierea Produsului

INFORMAŢII

Placă de piatră de sare - E2SLT - ELECTROLUX

Piatra de sare cu suport din otel inoxidabil
Placa de sare roz pură extrasă din înălțimile Himalaya este rezistentă atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute. Îl puteți folosi pentru gătit pe plită, la grătar sau în cuptor, dar și ca o farfurie originală de servit la rece. Indiferent dacă este folosită pentru a conserva, găti sau servi mâncăruri, farfuria noastră de sare aduce o gură de aer proaspăt pe masă. Datorită structurii cristaline a sării, căldura se răspândește uniform în tot blocul și este capabilă să mențină temperatura mai mult decât majoritatea celorlalte farfurii de servire, atât calde cât și reci.

Beneficii
Alimentele condimentate natural datorită Pietrei de sare, o modalitate sănătoasă de a da mai multă aromă oricărui fel de mâncare.
Suportul elegant din oțel furnizat împreună cu Salt Stone vă permite să gătiți pe plită sau în cuptor, oferind flexibilitate maximă.
Căldura Pietrei de sare vă permite să gătiți mâncarea direct la masă, distrați oaspeții într-un mod unic.
Temperatura Pietrei de sare rămâne constantă, menținând nealterată aroma mâncării, care poate fi servită în timp ce gătiți sau rece.

Lasă un comentariu

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni trimiterile automate de spam.