Tava perforata pentru legume AirFry Electrolux E9OOAF00
Tava perforata pentru legume AirFry Electrolux E9OOAF00
Tava perforata pentru legume AirFry Electrolux E9OOAF00
Tava perforata pentru legume AirFry Electrolux E9OOAF00

Nu a fost lasată nici o evaluare pentru acest produs

899 MDL
Disponibilitate:
Stoc
Stoc epuizat
Cod
902980164
Brand
Categorie

Descrierea Produsului

Savurati cartofi crocanti sau legume delicioase cu mai putin ulei folosind tava AirFry de la Electrolux. Aceasta a fost conceputa cu orificii distribuite uniform pentru a asigura un flux de aer continuu. Astfel, fiecare preparat este gatit la perfectie.

Rumenire reusita din prima. Nu trebuie sa intoarceti mancarea

AirFry este conceputa special sa incalzeasca mancarea din toate unghiurile, eliminand nevoia de a intoarce sau rasturna in timpul gatirii. Savurati rezultate crocante, la fiecare masa, fara a mai deschide usa cuptorului.

Mai multa mancare gatita din prima

Indiferent daca gatiti cartofi sau zucchini crocant, tava noastra AirFry se asigura ca puteti gati mai mult din prima. Designul mare al tavii permite circulatia aerului si incalzirea mancarii de deasupra si de jos, asigurandu-se ca totul este gata in acelasi timp.

Solutii simple de gatit pentru orice cuptor XXL

Tava AirFry functioneaza cu orice cuptor XXL pentru a putea savura rezultate crocante cu mancarurile preferate. Pur si simplu puneti tava pe un raft al cuptorului folosind functia Pizza sau Aer cald si asteptati rezultatele delicioase.

Lasă un comentariu

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni trimiterile automate de spam.